Bli en del av vårt team!

Nytt år, nytt jobb? Vi har många spännande projekt på gång och behöver stärka vårt team i Jönköping. Vi ska dra fiber, bygga nätverk, konstruera larmanläggningar, installera övervakningskameror och hjälpa kollegor i branschen med förfrågningsunderlag. Våra rullande verkstäder tryggar elförsörjningen hos industrier, fastighetsbolag och vanliga företag i Jönköping med omnejd.

 

Lediga Tjänster

     Säkerhetstekniker

Som säkerhetstekniker kommer du att arbeta självständigt och i samarbete med våra övriga tekniker samt elektriker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär oftast driftsättning samt avprovning ute hos våra kunder av säkerhetssystem såsom inbrotts- och brandlarm, passerkontroll och CCTV-system.
Större installationer utförs ofta av våra samarbetspartner och där utför vi driftsättning-avprovning samt dokumentation. Mindre installationer samt montage av säkerhetssystem förkommer också. Datoranvändning sker dagligen då de flesta av de system vi säljer är programmerbara via PC. Vår ambition är att varje medarbetare ska få möjlighet att påverka sin egen utveckling, därför anpassar vi eventuella utbildningsbehov utifrån dina kvalifikationer och önskemål.
 
Om dig
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna inom el eller annan teknisk inriktning. Du får gärna ha erfarenhet inom driftsättning/service av säkerhetssystem. Inget krav att du kan allt men bra om du tycker det är roligt att lära dig mera ihop med oss.
Som person trivs du med att arbeta i team och även självständigt.
Samtidigt som du är en lagspelare som ser till helheten.
Vi jobbar i en säkerhetsbransch och kommer därför göra ett utdrag ur belastningsregistret innan eventuell anställning.
Arbetstider
07:00-16:00 vardagar
Arbetsort
Vi har vårt kontor i Jönköping och de flesta av våra kunder finns inom en 10 mils radie från Jönköping. Servicebil finns att tillgå.
 
Krav
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet från säkerhetsbranschen eller liknande branscher såsom IT eller elbranschen
  • Utbildning inom elteknik
  • Certifikat/utbildning RCO M5 Mega
 
Skicka din ansökan till: info@elektroteam.se
Sista ansökningsdag: 2021-02-12
Eventuella frågor besvaras av:
Stefan Fritz – VD
Tel: 036-2992321

Om oss

Elektroteam Elteknik i Jkpg AB är certifierad anläggarfirma på brandlarm, inbrottslarm klass 1-3 samt CCTV. Vi är ca 20 st i vårt ”team” med olika specialiteter. Vi utför el, elkraft samt tele-installationer/service åt i huvudsak företagskunder. Vi har även service av lyftdon samt ett systerföretag som heter Jönköping Antenn & Media AB. De sysslar i huvudsak med ljud, antenn-installationer, service på ComHem samt fiber och datanät.