Om Elektroteam

Du ser en skärm eller maskin som fungerar precis som den ska. Vi ser över 30 år av kunskap, oräkneliga installationer och nätverk av kontakter, ett förtroendefullt samarbete med kollegor och kunder, och ett stort mått småländsk drivkraft.

Vi vet allt om hur man portionerar ut högspänning i lagom doser. Likaså hur man omvandlar spänning till trygghet för våra uppdragsgivare.

Formellt börjar vår historia i Jönköping 1993, då en handfull medarbetare förenar sig under namnet Elektroteam och påbörjar en resa som idag sysselsätter ett 30-tal duktiga yrkesmänniskor varav en del är delägare. Med tiden krokar vi arm med systerföretaget Jönköping Antenn & Media och utökar styrkan. Under 2023 slås de två bolagen ihop under namnet Elektroteam.

Längs vägen har vi lärt oss allt om eldistribution, brandskydd, AV-teknik och säkerhet. Vi har dragit fiber, byggt nätverk, konstruerat larmanläggningar, installerat övervakningskameror, byggt ljud- och bildanläggningar och hjälpt kollegor i branschen med förfrågningsunderlag. Vi vet precis hur ställverk ska dimensioneras. Våra rullande verkstäder tryggar elförsörjningen hos industrier, fastighetsbolag och vanliga företag i Jönköping med omnejd. Våra installationer är både driftsäkra, prisvärda och energieffektiva.

Nu lägger vi det första kvartsseklet till handlingarna och går in i nästa med förnyad styrka.

Välkommen in i vårt kraftfält.

Medarbetare

Delägarskap driver engagemang
Idag är vi ett 30-tal medarbetare varav flera är delägare. Vår målsättning är att vara en komplett leverantör, vilket innebär att vi projekterar, konstruerar, programmerar, installerar, driftsätter och dokumenterar till helt färdiga anläggningar.

Elektroteam är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14000.

Upplev skillnaden med professionell AV-teknik

Ljud-, bild- och konferensanläggningar, fiber antennkabel och kabel-TV. Installationer som rör upplevelseteknik. Vi hjälper dig!