Om Elektroteam

Ett kvartssekel av drivkraft

Du ser en skärm eller maskin som fungerar precis som den ska. Vi ser 25 år av kunskap, oräkneliga installationer och nätverk av kontakter, ett förtroendefullt samarbete med kollegor och kunder, och ett stort mått småländsk drivkraft.

Vi vet allt om hur man portionerar ut högspänning i lagom doser. Likaså hur man omvandlar spänning till trygghet för våra uppdragsgivare.

Formellt börjar vår historia i Jönköping 1993, då en handfull medarbetare förenar sig under namnet Elektroteam och påbörjar en resa som idag sysselsätter ett 20-tal duktiga yrkesmänniskor varav mer än hälften delägare. Med tiden krokar vi arm med systerföretaget Jönköping Antenn & Media och utökar styrkan.

Längs vägen har vi lärt oss allt om eldistribution, brandskydd och säkerhet. Vi har dragit fiber, byggt nätverk, konstruerat larmanläggningar, installerat övervakningskameror och hjälpt kollegor i branschen med förfrågningsunderlag. Vi vet precis hur ställverk ska dimensioneras. Våra rullande verkstäder tryggar elförsörjningen hos industrier, fastighetsbolag och vanliga företag i Jönköping med omnejd. Våra installationer är både driftsäkra, prisvärda och energieffektiva.

Nu lägger vi det första kvartsseklet till handlingarna och går in i nästa med förnyad styrka.

Välkommen in i vårt kraftfält.

Medarbetare

Delägarskap driver engagemang
Idag är vi ett tjugotal medarbetare varav mer än hälften delägare. Vår målsättning är att vara en komplett leverantör, vilket innebär att vi projekterar, konstruerar, programmerar, installerar, driftsätter och dokumenterar till helt färdiga anläggningar.

Elektroteam är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14000.

Upplev skillnaden med professionell AV-teknik

Ljud-, bild- och konferensanläggningar, fiber antennkabel och kabel-TV. Installationer som rör upplevelseteknik är vårt systerföretag Jönköpings Antenn & Media specialister på.